Bug 9098 - typo in error message
Summary: typo in error message
Status: NEW
Alias: None
Product: Class Libraries
Classification: Mono
Component: System.Web (show other bugs)
Version: 2.10.x
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-12-21 04:49 UTC by Roman
Modified: 2012-12-21 04:49 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments

Description Roman 2012-12-21 04:49:39 UTC
Description of Problem:


This message has a typo. In string "System.Web.Security.SqliteMembershipProvider.ValidateUser", must be "System.Web.Security.SqlMembershipProvider.ValidateUser"

--------------------------------------------------------------------------------------------
Server Error in '/' Application
Operation aborted due to an exception (see Trace for details). See http://www.mono-project.com/FAQ:_ASP.NET#Common_Problems for additional suggestions.

Description: HTTP 500. Error processing request.

Stack Trace:

System.Configuration.Provider.ProviderException: Operation aborted due to an exception (see Trace for details).  See http://www.mono-project.com/FAQ:_ASP.NET#Common_Problems for additional suggestions.
  at System.Web.Security.SqliteMembershipProvider.ValidateUser (System.String username, System.String password) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.Security.Membership.ValidateUser (System.String username, System.String password) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at WebApplication1.login.Login1_Authenticate (System.Object sender, System.Web.UI.WebControls.AuthenticateEventArgs e) [0x00000] in /home/romkar/Рабочий стол/local/AuthWinForms/WebApplication1/login.aspx.cs:20 
  at System.Web.UI.WebControls.Login.OnAuthenticate (System.Web.UI.WebControls.AuthenticateEventArgs e) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.WebControls.Login.AuthenticateUser () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.WebControls.Login.OnBubbleEvent (System.Object source, System.EventArgs e) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Control.RaiseBubbleEvent (System.Object source, System.EventArgs args) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.WebControls.Button.OnCommand (System.Web.UI.WebControls.CommandEventArgs e) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent (System.String eventArgument) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent (System.String eventArgument) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent (IPostBackEventHandler sourceControl, System.String eventArgument) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvents () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Page.ProcessRaiseEvents () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Page.InternalProcessRequest () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Page.ProcessRequest (System.Web.HttpContext context) [0x00000] in <filename unknown>:0 

Version information: Mono Runtime Version: 2.10.8.1 (Debian 2.10.8.1-1ubuntu2.2); ASP.NET Version: 4.0.30319.1
--------------------------------------------------------------------------------------------

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.