Bug 59985 - [SDK Manager] Android SDK components are not loading in SDK manager
Summary: [SDK Manager] Android SDK components are not loading in SDK manager
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Android SDK Manager (show other bugs)
Version: 4.7.0 (15.4)
Hardware: PC Windows
: --- blocker
Target Milestone: 15.4
Assignee: vga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-10-05 13:41 UTC by Mohak Barokar
Modified: 2017-10-06 13:01 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: No
Last known good build:


Attachments

Description Mohak Barokar 2017-10-05 13:41:41 UTC
Android SDK components are not loading in SDK manager

=========================================================================

SDK Manager Version 0.1.76.0

=========================================================================

Steps:
1. Download SDK manager from market place : https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=Xamarin.XamarinAndroidSDKManager
2. Install SDK manager
3. Launch SDK Manager from VS 2017
4. Set Android SDK path in SDK manager
 
Expected Result:
All Installed SDK Components should be reflected in SDK Manager

Actual Result:
SDK Manager shows no SDK Components

=========================================================================

Frequency of Reproduction:
Happens every time (100% failure rate)

=========================================================================

Screen-Cast Link: https://www.screencast.com/t/t3vP1r5OZ


=========================================================================

Trello card Link: https://trello.com/c/XXyZXD90/52-willow-android-25-bump

=========================================================================

Note: SDK Manager Version 0.1.80.0 is working fine 

SDK Manager 0.1.80.0 is taken from : https://wrench.internalx.com/Wrench/ViewLane.aspx?lane_id=5164&host_id=315&revision_id=912868
Comment 1 Nina 2017-10-05 13:44:40 UTC
Victor, we need to push SDK manager 0.1.80.0 to the VS gallery and it should fix this issue.
Comment 2 vga 2017-10-05 15:46:18 UTC
Will do!
Comment 3 vga 2017-10-06 04:16:53 UTC
The VS gallery has been updated with the 1.0.80 version of the MSI now.
Comment 4 Mohak Barokar 2017-10-06 13:01:14 UTC
Verified this bug with market place build Version 0.1.80.0 and its working fine. Marking this bug as verified fixed

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.