Bug 59431 - App wont deploy if icons are specified on tabs and aren't in the resources
Summary: App wont deploy if icons are specified on tabs and aren't in the resources
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Live Player
Classification: Xamarin
Component: Mobile App Android (show other bugs)
Version: 1.0.507
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-09-12 17:43 UTC by James Montemagno [MSFT]
Modified: 2017-10-03 20:54 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 59431 on Developer Community if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.
Related Links:
Status:
CONFIRMED

Description James Montemagno [MSFT] 2017-09-12 17:43:08 UTC
This should just deploy, but doesn't :(

Try: https://github.com/xamarin/xamarin-forms-samples/tree/master/UserInterface/LayoutOptions
Comment 1 Frank A. Krueger 2017-10-03 20:14:24 UTC
This works for me on both iOS Simulator and iOS Device. Checking Android now...
Comment 2 Frank A. Krueger 2017-10-03 20:54:27 UTC
I have confirmed that app doesn't run on Android.

The only error message I see is:

    [ResourceType] No package identifier when getting value for resource number 0x00000000