Bug 58154 - Previewer wants me to connect to Mac but VS is already connected
Summary: Previewer wants me to connect to Mac but VS is already connected
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Xamarin.Forms Previewer (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Pierce Boggan [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-07-14 08:46 UTC by René
Modified: 2017-10-20 20:59 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Tags: xamextfollowed
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenie1 (691.19 KB, image/png)
2017-07-14 08:46 UTC, René
Details
Screenie2 (622.57 KB, image/png)
2017-07-14 08:46 UTC, René
Details
Logs (34.30 KB, application/zip)
2017-07-17 09:29 UTC, René
Details

Description René 2017-07-14 08:46:03 UTC
Created attachment 23554 [details]
Screenie1

My VS2017 is connected to the Mac and I can run iOS apps on the remote sim.
If I open the previewer it tells me I have to connect to a Mac build host.
It shows me all the Macs and the correct one is already connected (and the connect button is disabled).

See screenshots.



Xamarin Version: 4.5.0.486
Comment 1 René 2017-07-14 08:46:18 UTC
Created attachment 23555 [details]
Screenie2
Comment 2 Alan McGovern 2017-07-14 09:30:38 UTC
Can you attach the logs from that session? Help -> Zip Xamarin Logs (or somewhere in there).
Comment 3 René 2017-07-17 09:29:22 UTC
Created attachment 23590 [details]
Logs
Comment 4 René 2017-07-17 09:30:43 UTC
I attached zipped logs of the last 7 days. I reported the bug shortly after the problem.

Meanwhile, the previewer is working. I rebooted the Windows machine and the Mac. So it was a temporary issue but maybe still wort investigating.
Comment 6 Pierce Boggan [MSFT] 2017-10-03 16:36:23 UTC
I'm unable to reproduce this issue using Visual Studio 2017 version 15.4 Preview 4. 

Rene, are you still able to reproduce this issue on the latest builds?
Comment 7 René 2017-10-04 10:24:02 UTC
Seems to work, yes.
Comment 8 Pierce Boggan [MSFT] 2017-10-20 20:59:12 UTC
Awesome, marking as RESOLVED -> NOT REPRODUCIBLE. Please feel free to re-open if you hit this again. :)

Thanks again for filing this issue, Rene!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.