This is Xamarin's bug tracking system. For product support, please use the support links listed in your Xamarin Account.
Bug 57749 - [UWP] After enabling a disabled button it is not clickable
Summary: [UWP] After enabling a disabled button it is not clickable
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms (show other bugs)
Version: 2.3.5
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-06-25 12:59 UTC by otyq08
Modified: 2017-06-28 13:02 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Tags: ac
Is this bug a regression?: Yes
Last known good build: 2.3.5.239-pre3


Attachments
Reproduction Project (307.80 KB, application/x-zip-compressed)
2017-06-25 12:59 UTC, otyq08
Details
Attached are the logs generated during defect verification (2.18 KB, application/x-zip-compressed)
2017-06-28 12:58 UTC, Saurabh Paunikar
Details

Description otyq08 2017-06-25 12:59:36 UTC
Created attachment 23101 [details]
Reproduction Project

Overview:
After enabling a disabled button on UWP, it is not clickable any more.

Steps to reproduce:
Run attached project. Try to click on the button.

Actual result:
The clicked button shows no visual feedback and the message box is not shown.

Expected result:
The button should show visual feedback and the message box should be shown.

Build and plattforms:
2.3.5.253-pre5 BAD
2.3.5.239-pre3 GOOD

Works on Android.
Comment 1 otyq08 2017-06-25 13:09:37 UTC
Additional information:
Works after resizing the application window in Windows 10.
Comment 2 Rui Marinho 2017-06-26 18:16:55 UTC
Should be fixed on 2.3.5-pre6

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.