Bug 51142 - Toolbar not showing when using PushAsync on UWP
Summary: Toolbar not showing when using PushAsync on UWP
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Windows (show other bugs)
Version: 2.3.3
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-12-29 11:02 UTC by Andreas
Modified: 2017-03-07 16:30 UTC (History)
4 users (show)

Tags: Windows ac
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Andreas 2016-12-29 11:02:47 UTC
When I use PushModalAsync(new MyPage());, the new page shows up with it's toolbar (correct).
But, when I use PushAsync(new MyPage());, the new page shows WITHOUT a toolbar. 

When using iOS or Android, the toolbar is shown in both cases. But on UWP only when pushing modal.

Up until version 2.3.3.168 PushAsync worked on UWP as well. But after installing 2.3.3.175, the toolbar no longer shows up when pushing non-modal in UWP. Must be a bug... or?
Comment 1 Rui Marinho 2017-01-03 11:30:52 UTC
Should be fixed in 2.3.4-pre2