Bug 48726 - [UWP] Toolbar Covering Page Content
Summary: [UWP] Toolbar Covering Page Content
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Windows (show other bugs)
Version: 2.3.3
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-12-02 16:28 UTC by Jimmy [MSFT]
Modified: 2016-12-07 11:34 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
repro project (75.76 KB, application/zip)
2016-12-02 16:28 UTC, Jimmy [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Jimmy [MSFT] 2016-12-02 16:28:52 UTC
Created attachment 18756 [details]
repro project

### Overview
On W10 Mobile, the CommandBar overlays the content in a NavigationPage.


### Steps to Reproduce
1. Run the attached UWP project on Mobile


### Expected Results
The two Labels and Button are visible at the bottom of the page.


### Actual Results
The second Label is cut off and the Button is not visible at all.
Comment 1 Jimmy [MSFT] 2016-12-02 16:56:39 UTC
See PR https://github.com/xamarin/Xamarin.Forms/pull/593
Comment 2 Parmendra Kumar 2016-12-07 11:34:21 UTC
I have checked this issue with Xamarin.Forms 2.3.3.175 and this issue is working fine.

Hence closing this issue.


Thanks