Bug 44468 - Still can't save App Icons via visual studio
Summary: Still can't save App Icons via visual studio
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS (show other bugs)
Version: 4.2.0 (C8)
Hardware: PC Windows
: --- blocker
Target Milestone: 4.2.1 (C8SR1)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-09-18 16:45 UTC by bblonchek
Modified: 2016-10-13 18:06 UTC (History)
7 users (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments

Description bblonchek 2016-09-18 16:45:44 UTC
# Steps to reproduce
Edit info.plist via visual studio
Try to add 120x120 App icon
Icon is dispalyed 
Save info.plist
reopen info.plist
Icon is missing

# Expected behavior


# Actual behavior


# Supplemental info (logs, images, videos)


# Test environment (full version information)
Comment 1 Ben Beckley 2016-09-19 17:20:18 UTC
Reproduced with 4.2.0.680 (c4382f5)

http://screencast.com/t/34vtR6rL

Environment: https://gist.github.com/BenBeckley/65acc7c853b1e996a3c160bae07f81f3
Comment 2 Ben Beckley 2016-10-12 19:11:11 UTC
Reproduction Steps:

1) Start VS
2) Create new iPhone Master Detail app
3) Open Info.plist in editor
4) Go to iPhone Icons
5) Click 120x120 iOS 7 @2x icon holder
6 Select 120x120 image
7) Save (ctrl+s)
8) File > Close Solution
9) Save solution changes
10) File > Recent Projects and Solutions, open project
11) Navigate to iPhone Icons
12) Observe there is no 120x120 image
Comment 3 xamarin-release-manager 2016-10-13 14:59:01 UTC
Fixed in version 4.3.0.36 (master)

Author: Jose Gallardo
Commit: 4c4508abcb738be36ed3113563c8c2fa4dd9dd39 (xamarin/XamarinVS)
Comment 4 xamarin-release-manager 2016-10-13 14:59:04 UTC
Fixed in version 4.2.0.751 (cycle8)

Author: Jose Gallardo
Commit: 66522bce15c505692e4a380569affa2c5754cd9e (xamarin/XamarinVS)
Comment 5 Mohit Kheterpal 2016-10-13 18:06:56 UTC
I have checked this issue and able to reproduce this issue with stable builds and also observed that this issue has been fixed with Cycle 8 and master build.

Master : Xamarin.VisualStudio_4.3.0.36_4c4508abcb738be36ed3113563c8c2fa4dd9dd39.msi
Cycle 8 : Xamarin.VisualStudio_4.2.0.751_66522bce15c505692e4a380569affa2c5754cd9e.msi

Hence, closing this issue by marking it as Verified.

thanks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.