Bug 40556 - Output pad no longer displays unicode characters
Summary: Output pad no longer displays unicode characters
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Shell (show other bugs)
Version: 6.0.0 (C7)
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: (C7)
Assignee: Marius Ungureanu
URL:
Depends on: 41128
Blocks:
  Show dependency tree
 
Reported: 2016-04-20 15:45 UTC by Aaron Bockover [MSFT]
Modified: 2016-06-02 10:31 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot (672.64 KB, image/png)
2016-04-20 15:45 UTC, Aaron Bockover [MSFT]
Details

Description Aaron Bockover [MSFT] 2016-04-20 15:45:20 UTC
Created attachment 15781 [details]
Screenshot

At some point somewhat recently (transition from 5.x to 6?) the output pad stopped displaying UTF-8/unicode characters. These characters now render as '?' for each byte in the character. See attached screenshot.
Comment 1 xamarin-release-manager 2016-04-24 19:13:21 UTC
Fixed in version 6.1.0.698 (master)

Author: Marius Ungureanu
Commit: c10de4dd44493156a112fdc0d315db75e0457a2d (mono/debugger-libs)
Included in Commit: 147b63ce1290b86c7633bc2f40e704ca5d0e78ac (mono/monodevelop)
Comment 2 xamarin-release-manager 2016-05-02 13:37:29 UTC
Fixed in version 6.0.0.5108 (cycle7)

Author: Marius Ungureanu
Commit: 3bffc143a021ac6a22b55677e3b67e3aa98d4c35 (mono/debugger-libs)
Included in Commit: a27290de877df10dad1b8659138d021b525551e5 (mono/monodevelop)
Comment 3 xamarin-release-manager 2016-05-02 21:34:34 UTC
Fixed in version 6.0.0.5118 (cycle7-android-n)

Author: Marius Ungureanu
Commit: 3bffc143a021ac6a22b55677e3b67e3aa98d4c35 (mono/debugger-libs)
Included in Commit: c180ee25df30dfe4163b776700621b9b4e183b7d (mono/monodevelop)
Comment 9 Marius Ungureanu 2016-05-20 21:50:31 UTC
This will be fixed in an update of Mono to 4.4.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.