Bug 39727 - ppdb debugging crashes with * Assertion at debugger-agent.c:8520, condition `locals->locals [i].index < header->num_locals' not met
Summary: ppdb debugging crashes with * Assertion at debugger-agent.c:8520, condition `...
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Debugger (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-03-17 16:29 UTC by Marek Safar
Modified: 2017-10-11 20:05 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Marek Safar 2016-03-17 16:29:16 UTC
I don't have simple repro yet but it's happens very often
Comment 1 Zoltan Varga 2016-03-21 10:46:00 UTC
Probly a dup of:
https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=39570
Comment 2 Zoltan Varga 2016-03-21 11:08:15 UTC
Seems like a dup of:
https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=39729
i.e. reverting to a commit before the commit in that bug also fixes this.
Comment 3 Zoltan Varga 2016-03-23 18:04:46 UTC
Did this got fixed by the fix for #39729 ?
Comment 4 Marek Safar 2016-03-23 18:47:21 UTC
Quite unlikely as I saw it today with 4.3.2 version
Comment 5 Dylan Borg 2016-08-07 08:52:38 UTC
It is still happening with the latest code, but with a different assertion.
Comment 6 Bernhard Urban 2016-09-07 21:54:18 UTC
what's the assertion?
Comment 7 Rodrigo Kumpera 2017-10-11 17:34:56 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and reopen the bug report.

Thank you!
Comment 8 Dylan Borg 2017-10-11 20:05:58 UTC
This has been fixed a long time ago.