Bug 39338 - SIGSEGV within VideoToolbox
Summary: SIGSEGV within VideoToolbox
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: General (show other bugs)
Version: XI 9.4 (iOS 9.2)
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: C6SR3
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-03-03 22:14 UTC by Cody Beyer (MSFT)
Modified: 2016-03-23 10:20 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sample (2.82 MB, application/zip)
2016-03-03 22:14 UTC, Cody Beyer (MSFT)
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Cody Beyer (MSFT) 2016-03-03 22:14:48 UTC
Created attachment 15245 [details]
Sample

# Description

Using the below attached sample, running the app on a device will result in a crash while executing native code

# Error

https://gist.github.com/anonymous/75d518de61ee26100c06

# Sample 

Attached

# Steps to Reproduce

1. Download sample
2. Run on iOS Device

# Excpected Results

App should execute 

# Actual Results

App crashes during launch

# Versions

=== Xamarin Studio ===

Version 6.0 (build 4520)
Installation UUID: ae0fa433-e78e-4353-a756-7b47170e264a
Runtime:
	Mono 4.3.2 (mono-4.3.2-branch/ba2e5e4) (64-bit)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 403020467

=== Xamarin.Profiler ===

Not Installed

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 7.2.1 (9548.1)
Build 7C1002

=== Xamarin.iOS ===

Version: 9.4.1.25 (Business Edition)
Hash: 962a050
Branch: master
Build date: 2016-01-29 16:59:11-0500

=== Xamarin.Android ===

Version: 6.0.1.10 (Business Edition)
Android SDK: /Users/codybeyer/Library/Developer/Xamarin/android-sdk-macosx
	Supported Android versions:
		4.0.3 (API level 15)
		4.4   (API level 19)
		6.0   (API level 23)

SDK Tools Version: 24.4.1
SDK Platform Tools Version: 23.0.1
SDK Build Tools Version: 23.0.1

Java SDK: /usr
java version "1.7.0_71"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_71-b14)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 24.71-b01, mixed mode)

=== Xamarin Android Player ===

Version: 0.6.5
Location: /Applications/Xamarin Android Player.app

=== Xamarin.Mac ===

Version: 2.4.1.6 (Business Edition)

=== Build Information ===

Release ID: 600004520
Git revision: a354b2cb9df4b96f50b0ccb960dbdd5a9155510c
Build date: 2016-02-18 14:52:07-05
Xamarin addins: 8e54979f23feee160d245a3c33e43e77779b1eb4
Build lane: monodevelop-lion-master

=== Operating System ===

Mac OS X 10.11.3
Darwin clb-mbp.local 15.3.0 Darwin Kernel Version 15.3.0
	Thu Dec 10 18:40:58 PST 2015
	root:xnu-3248.30.4~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 1 Sebastien Pouliot 2016-03-03 23:20:16 UTC
> Version: 9.4.1.25 (Business Edition)
Comment 2 Sebastien Pouliot 2016-03-04 01:46:48 UTC
This was fixed in cycle 7. You can use the version in the alpha channel to get the fix today.
Comment 3 asimk 2016-03-23 10:20:37 UTC
we have checked this issue with attached sample using C6SR3 and C7 latest builds. App is getting deploy successfully on device.

Environment Info:
Device iPad Mini iOS 9.3

C6SR3 Env Info:https://gist.github.com/Udham1/82fb0c70e1e62deaca71
C7 Env Info: https://gist.github.com/Udham1/5edb3ad0be1048b5068b

Hence, I am closing this issue.