Bug 37610 - Stored procedure returning 5 tables, but in dataset getting only 3 tables
Summary: Stored procedure returning 5 tables, but in dataset getting only 3 tables
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Class Libraries
Classification: Mono
Component: System.Data (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-01-12 12:20 UTC by Ajit
Modified: 2018-02-22 22:36 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Dataset tables issue (288.58 KB, image/png)
2016-01-13 07:07 UTC, Ajit
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Ajit 2016-01-12 12:20:14 UTC
Stored procedure returning 5 tables, but in dataset getting only 3 datatables.
I am using Mono 4.3.2 version.
Comment 1 Ajit 2016-01-12 12:25:30 UTC
Stored procedure returning 5 tables, but in dataset getting only 3 datatables.
I am using Mono 4.3.2 version.

Below is my code.

Database: Microsoft SQL Server 2008 R2 (SP2) - 10.50.4000.0 (X64) 
	  Jun 28 2012 08:36:30 
 	  Copyright (c) Microsoft Corporation
	  Data Center Edition (64-bit) on Windows NT 6.1 <X64> (Build 7601:     Service Pack 1) (Hypervisor)

public DataSet GetUserDetails(int par)
{
	DataSet ds = new DataSet ("TimeRanges");
	SqlConnection conn = new SqlConnection ("connectionString");
	conn.Open ();
	SqlCommand sqlComm = new SqlCommand ("SP_Name",conn);               
	sqlComm.Parameters.AddWithValue ("@par", par);
	sqlComm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
	SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter (sqlComm);
	da.Fill (ds);
	conn.Close ();
	return ds;
}
Comment 2 Ajit 2016-01-13 07:07:56 UTC
Created attachment 14568 [details]
Dataset tables issue

For more information on the error PFA.
Comment 3 Ajit 2016-01-14 11:02:44 UTC
Hi Team,

Please update on this as soon as possible.
Eagerly waiting for your reply.
Comment 4 Tu Pham 2016-11-22 11:58:33 UTC
Hi team,

I have a same issue. 
Waiting for your fix.
Comment 5 Marek Safar 2018-02-22 22:36:12 UTC
Mono 5.10 has significantly improved System.Data implementation which should resolve this issue. If you can still reproduce it please reopen the issue.