Bug 37456 - When Resgen pad shows display it by default
Summary: When Resgen pad shows display it by default
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Android Add-in (show other bugs)
Version: Trunk
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: (C8)
Assignee: Greg Munn
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-01-06 18:44 UTC by Stephen Shaw
Modified: 2016-08-03 06:44 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments

Description Stephen Shaw 2016-01-06 18:44:37 UTC
While playing with a layout didn't put something in correctly and the resgen pad was added, but minimized at the bottom by default.

It seems to me that it'd be more useful if we displayed that pad by default. I'd want to know sooner than later if there is a problem with my layout file.
Comment 2 xamarin-release-manager 2016-07-18 19:24:56 UTC
Fixed in version 6.2.0.200 (master)

Author: Greg Munn
Commit: 130d3c1a909460a14c573767c9d7368e159b6c3b (xamarin/md-addins)
Included in Commit: 96ce34b4e0fd476fa893c5e3f7fac03cd78cdece (mono/monodevelop)
Comment 3 Naqeeb 2016-08-01 17:35:30 UTC
I have checked this issue with latest master build i.e. XamarinStudio-6.2.0.259 and observed that it is working fine. Resgen pad opens automatically when enter something incorrect and it automatically closed when code gets correct.  Here is the screencast for the same: http://www.screencast.com/t/oRen0Mnk

I will verify once with if fix in C8 builds.
Comment 4 xamarin-release-manager 2016-08-02 18:10:48 UTC
Fixed in version 6.1.0.5300 (cycle8)

Author: Greg Munn
Commit: a56440cf97ef1257d59daba1abd46670567fd519 (xamarin/md-addins)
Included in Commit: 13695706a4c636ec9a20c96bde9a42702830de0a (mono/monodevelop)
Comment 5 Danish Akhtar 2016-08-03 06:44:28 UTC
I have checked this issue with C8 XS 6.1.0.5300 and observed that now this issue is not exits. Resgen pad opens automatically when enter something incorrect and it automatically closed when code gets correct in XS.

Screencast for the same: http://www.screencast.com/t/l4XeyKvFlqe

So, I am marking this as Verified.

Notice (2018-05-21): bugzilla.xamarin.com will be switching to read-only mode on Thursday, 2018-05-25 22:00 UTC.

Please join us on Visual Studio Developer Community and GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs and copy them to the new locations as needed for follow-up. The See Also field on each Bugzilla bug will be updated with a link to its new location when applicable.

After Bugzilla is read-only, if you have new information to add for a bug that does not yet have a matching issue on Developer Community or GitHub, you can create a follow-up issue in the new location. Copy and paste the title and description from this bug, and then add your new details. You can get a pre-formatted version of the title and description here:

In special cases you might also want the comments:

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.