Bug 33157 - Bug trace with duplicati application in a linux NAS SERVER
Summary: Bug trace with duplicati application in a linux NAS SERVER
Status: NEW
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Debugger (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-08-17 12:48 UTC by BOCCHIETTI
Modified: 2015-08-17 12:52 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 33157 on GitHub or Developer Community if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: GitHub Markdown or Developer Community HTML
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEW

Description BOCCHIETTI 2015-08-17 12:48:59 UTC
Hello,

I have a bug repport done by duplicati application on a linux NAS SERVER.
The task is every time close before the end.

I suspect that the memory is never drained, so the cache memory grow up until it's full, and the duplicati application shut down with those tow repport error :


First :

Stacktrace:


Native stacktrace:

	/usr/bin/mono() [0x4b73d8]
	/usr/bin/mono() [0x50f13b]
	/usr/bin/mono() [0x423d22]
	/lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0(+0x10340) [0x7f2a27e70340]
	/usr/bin/mono() [0x527b90]
	/usr/bin/mono(mono_get_delegate_invoke+0x9) [0x5b5379]
	/usr/bin/mono(mono_runtime_delegate_invoke+0x21) [0x5b5421]
	/usr/bin/mono() [0x5948b9]
	/usr/bin/mono() [0x58e34b]
	/usr/bin/mono() [0x62410d]
	/usr/bin/mono() [0x633ef5]
	/lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0(+0x8182) [0x7f2a27e68182]
	/lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6(clone+0x6d) [0x7f2a27b9547d]

Debug info from gdb:


=================================================================
Got a SIGSEGV while executing native code. This usually indicates
a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries 
used by your application.
=================================================================

Aborted (core dumped)



second :


Object reference not set to an instance of an object

Unhandled Exception:
System.ObjectDisposedException: The object was used after being disposed.
  at Mono.Security.Protocol.Tls.SslStreamBase.checkDisposed () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Mono.Security.Protocol.Tls.SslStreamBase.BeginRead (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count, System.AsyncCallback callback, System.Object state) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Net.Security.SslStream.BeginRead (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count, System.AsyncCallback asyncCallback, System.Object asyncState) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Net.Security.SslStream.Read (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.IO.StreamReader.ReadBuffer () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.IO.StreamReader.ReadLine () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Net.FtpWebRequest.GetResponseStatus () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Net.FtpWebRequest.SetTransferCompleted () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Net.FtpWebRequest:SetTransferCompleted ()
  at System.Net.FtpDataStream.Dispose (Boolean disposing) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Net.FtpDataStream.Finalize () [0x00000] in <filename unknown>:0


Could you give to me how to correct it.

Thanks a lot.


best regards.
Comment 1 BOCCHIETTI 2015-08-17 12:52:24 UTC
The OS is : ubuntu LTS 14.04