Bug 18430 - Bug with the debugger
Summary: Bug with the debugger
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 25358
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Debugger (show other bugs)
Version: 3.2.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-03-17 14:54 UTC by Alain
Modified: 2015-01-07 00:39 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments

Description Alain 2014-03-17 14:54:12 UTC
In debug mode, I have a problem. in a foreach loop, variables displayed are always NULL when they are properly fulfilled.

Alain
Comment 1 Zoltan Varga 2014-03-17 15:13:28 UTC
Please write some reproduction instructions and a testcase if possible.
Comment 2 Zoltan Varga 2014-03-20 22:43:01 UTC
-> NEEDINFO.
Comment 3 Alain 2014-03-21 04:01:57 UTC
Hi Zoltan,

I have a master project that contains a project with a DLL which I refer in my prjet reference (not by reference to the project, but the DLL file). 

When I debugged a function contained in my DLL. it works normally, except in foreach loops with a structure, the variable used for the foreach is always null when it is busy. 

I do not have time to make an example for you now. 

Alain
Comment 4 David Karlaš 2015-01-07 00:39:24 UTC
This is actually mcs bug

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 25358 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.