Bug 12444 - WCF WebService - Generating incorrectly.
Summary: WCF WebService - Generating incorrectly.
Status: NEW
Alias: None
Product: Class Libraries
Classification: Mono
Component: WCF assemblies (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-28 21:52 UTC by Ruda
Modified: 2013-09-03 05:06 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Xamarin Studio (13.41 KB, application/octet-stream)
2013-05-28 21:52 UTC, Ruda
Details
Visual Studio (9.97 KB, application/octet-stream)
2013-05-28 21:53 UTC, Ruda
Details
Xamarin Studio - Version (909 bytes, text/plain)
2013-05-28 21:53 UTC, Ruda
Details

Description Ruda 2013-05-28 21:52:24 UTC
Created attachment 4034 [details]
Xamarin Studio

Generator WebService has a problem.
When to generate a WebService. WCF net. It generates incorrectly.
First the namespace was not placed in the correct place.
Getting some classes without namespace.

Another problem is that the namespace of the interface is incorrect. He is putting the project's namespace and not the namespace of the webservice.

I put here the Reference.cs Xamarin Studio and Visual Studio the same WebService.

[System.ServiceModel.ServiceContractAttribute (Namespace = "The problem is here")]

And these errors make the Webservice does not work, and I'll update whenever correct.
Comment 1 Ruda 2013-05-28 21:53:11 UTC
Created attachment 4035 [details]
Visual Studio
Comment 2 Ruda 2013-05-28 21:53:32 UTC
Created attachment 4036 [details]
Xamarin Studio - Version

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.