Bug 39244 - Error installing on iPad and iPad mini
Summary: Error installing on iPad and iPad mini
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 6.0.0 (C7)
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: (C7)
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-03-01 11:45 UTC by ursling
Modified: 2016-03-16 13:12 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Info.plist (1.83 KB, application/xml)
2016-03-01 11:45 UTC, ursling
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description ursling 2016-03-01 11:45:05 UTC
Created attachment 15201 [details]
Info.plist

Hi

Since today, I am not able to deploy the app to the iPad (3) and iPad Mini  16gb , 3g and wifi(Model: MF450HC/A). This is the error:  kAMDIncorrectArchitectureError.

"error MT1006: Could not install the application '/Users/amanda/Projects...iOS/bin/iPhone/Debug/build-ipad2.7-9.0.2/MiXFleetiOS.app' on the device 'Dev iPad Mini': AMDeviceSecureInstallApplicationBundle returned: 0xe8000087 (kAMDIncorrectArchitectureError).

System info:

=== Xamarin Studio ===

Version 6.0 (build 4520)
Installation UUID: 7080ec1f-00b3-4a05-8cec-7c8e8595724a
Runtime:
	Mono 4.3.2 (mono-4.3.2-branch/ba2e5e4) (64-bit)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 403020467

=== Xamarin.Profiler ===

Not Installed

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 7.2.1 (9548.1)
Build 7C1002

=== Xamarin.iOS ===

Version: 9.7.0.334 (Business Edition)
Hash: a8da28f
Branch: master
Build date: 2016-02-24 16:50:28-0500

=== Xamarin.Android ===

Version: 6.0.99.544 (Business Edition)
Android SDK: /Users/amanda/Library/Developer/Xamarin/android-sdk-macosx
	Supported Android versions:
		2.3    (API level 10)
		4.0.3  (API level 15)
		4.1    (API level 16)
		4.2    (API level 17)
		4.3    (API level 18)
		4.4    (API level 19)
		4.4.87 (API level 20)
		5.0    (API level 21)
		5.1    (API level 22)
		6.0    (API level 23)

SDK Tools Version: 24.4.1
SDK Platform Tools Version: 23.1
SDK Build Tools Version: 23

Java SDK: /Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.8.0_31.jdk/Contents/Home
java version "1.8.0_31"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_31-b13)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.31-b07, mixed mode)

=== Xamarin Android Player ===

Not Installed

=== Xamarin.Mac ===

Not Installed

=== Build Information ===

Release ID: 600004520
Git revision: a354b2cb9df4b96f50b0ccb960dbdd5a9155510c
Build date: 2016-02-18 14:52:07-05
Xamarin addins: 8e54979f23feee160d245a3c33e43e77779b1eb4
Build lane: monodevelop-lion-master

=== Operating System ===

Mac OS X 10.11.3
Darwin Amandas-iMac.local 15.3.0 Darwin Kernel Version 15.3.0
    Thu Dec 10 18:40:58 PST 2015
    root:xnu-3248.30.4~1/RELEASE_X86_64 x86_64

Using ARMv7 + ARMv7s + ARM64, Don't Link Linker behaviour

I have attached the info.plist

deployment on these devices was working last week (before updates~). The deployment works fine on my iPhone 6.

Thanks and Regards

Amanda
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2016-03-01 12:13:38 UTC
@Jeff, it looks like the device specific build logic is selecting the wrong architecture 32-bit iPads.
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2016-03-02 17:01:34 UTC
thanks Rolf.

Fixed in cycle7 and master
Comment 3 ursling 2016-03-16 13:12:52 UTC
Hi 



I have upgraded to the latest version (6.0 (build 4801), Xamarin.iOS Version 9.8.0.58. Is the fix in this version? 

I still experience the error.