Bug 37721 - Build errors are not being reported reliably
Summary: Build errors are not being reported reliably
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: Trunk
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: (C7)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-01-15 11:17 UTC by Alan McGovern
Modified: 2016-02-04 10:39 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Alan McGovern 2016-01-15 11:17:30 UTC
This has been an ongoing problem all week:

Picture of XS after the build: http://screencast.com/t/EiBPQNsTD

Example output from the build: https://gist.githubusercontent.com/alanmcgovern/6ac8064396e82bb33684/raw/3dc50916cc6cd6620fc3fc6848b41c4a642c4bd8/gistfile1.txt
Comment 1 Alan McGovern 2016-01-15 11:18:16 UTC
If you search the output for '5 Error(s)' you'll find the errors
Comment 2 Lluis Sanchez 2016-02-04 10:26:45 UTC
Can you still reproduce this?
Comment 3 Alan McGovern 2016-02-04 10:39:46 UTC
It's possible this was related to the crashing msbuild issue i was hitting before. Neither this nor the crashing msbuild happen with newer 4.3.2 builds