Bug 31721 - Adding Image Assets is broken
Summary: Adding Image Assets is broken
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 31433
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 5.9
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-07-07 15:16 UTC by aaronbratcher1
Modified: 2015-07-13 12:44 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 31433

Description aaronbratcher1 2015-07-07 15:16:15 UTC
New image sets not added properly. Follow these steps:

- Double click Images.xcassets to get viewer
- Right-click left pane and select New Image Set
- Select new image and then hit the return key on the keyboard to edit the name
- Give new name (like Tester) and hit return again
- Drag in images to the appropriate places on the right pane


Close the project and then open it again to see where the images were placed.  2 folders will exist, the one named Image-1 and then one with the new name given to the image. In the Tester folder, there is only the .json file and the Image-1 folder has the images.
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2015-07-13 12:44:52 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 31433 ***