Bug 28620 - Run application without debugging does not stop after clossing application
Summary: Run application without debugging does not stop after clossing application
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 16804
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 5.7
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-04-01 05:10 UTC by Roman
Modified: 2017-08-03 13:15 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 16804

Description Roman 2015-04-01 05:10:41 UTC
When I run application without debugging I notice that after I close application (I sure that app is closed due to terminal emulator) xamarin studio/monodevelop does not stop, I see button (which start run) has icon of square. And press on it does not give result. I have to kill IDE manually due to terminal emulator. Notice I start IDE with root#
Comment 1 David Karlaš 2015-04-28 04:28:26 UTC
Wondering if this is related to https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=16804, if you are building MD from source code, try applying https://github.com/mono/monodevelop/pull/562.
I don't have Linux box around atm to try this.
Comment 2 David Karlaš 2017-08-03 13:15:39 UTC
As I said, I suspect this is duplicate, hence closing as duplicate

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 16804 ***