Bug 28444 - "Indie" icons has layout issues in the "Xamarin Account" view.
Summary: "Indie" icons has layout issues in the "Xamarin Account" view.
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 24996
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 5.9
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: (C7)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-26 07:42 UTC by Fredrik Larsen
Modified: 2015-03-26 10:03 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
The screenshot of the visual "Indie" icon issue. (440.15 KB, image/png)
2015-03-26 07:47 UTC, Fredrik Larsen
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 24996

Description Fredrik Larsen 2015-03-26 07:42:08 UTC
When pressing the user's name in the upper right corner the "Xamarin Account" view/window has a layout issue when displaying "Indie" icons. The bottom portion of the text is clipped resulting in a less than optimal look. Picture provided.
Comment 1 Fredrik Larsen 2015-03-26 07:47:02 UTC
Created attachment 10510 [details]
The screenshot of the visual "Indie" icon issue.
Comment 2 Chris Hamons 2015-03-26 09:58:05 UTC
Good catch! That does need to be fixed.

However, that dialog is owned by another team, so I'm going to pass the bug on to them.
Comment 3 Fredrik Larsen 2015-03-26 10:00:55 UTC
Yes, I realized that "Xamarin.Mac" was not the correct entry point, but I somehow failed to locate "Xamarin Studio". My apologies :)
Comment 4 Cody Russell 2015-03-26 10:03:37 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 24996 ***