Bug 27941 - command-/ shortcut to toggle comments does not work
Summary: command-/ shortcut to toggle comments does not work
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-12 06:57 UTC by mmsidani
Modified: 2015-03-12 10:16 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description mmsidani 2015-03-12 06:57:14 UTC
selecting code and using the shortcut does not comment out the code
Comment 1 mmsidani 2015-03-12 07:01:00 UTC
in F#
Comment 2 Atin 2015-03-12 10:16:17 UTC
I have checked this issue and able to reproduce this behaviour.I created F# projects in iOS, Android and Mac. I used shortcut key "command + /" for comment line but shortcut does not work. Also when right click on line and use "Toggle Line Comment", it does not work.

Note : Its working fine on C# projects. 

Screencast: http://www.screencast.com/t/SMPf6zhb8AWz

Environment Info:

=== Xamarin Studio ===

Version 5.8 (build 459)
Installation UUID: 0b7eaebc-a0ed-4b58-81df-91e378cad28c
Runtime:
	Mono 3.12.0 ((detached/62a9629)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 312000083

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 6.2 (6776)
Build 6C131e

=== Xamarin.Android ===

Version: 4.20.0.38 (Enterprise Edition)
Android SDK: /Users/Admin_Mac/Desktop/Anddk/android-sdk-macosx
	Supported Android versions:
		2.1    (API level 7)
		2.2    (API level 8)
		2.3    (API level 10)
		3.1    (API level 12)
		4.0    (API level 14)
		4.0.3  (API level 15)
		4.1    (API level 16)
		4.2    (API level 17)
		4.3    (API level 18)
		4.4    (API level 19)
		4.4.87 (API level 20)
		5.0    (API level 21)
Java SDK: /usr
java version "1.7.0_25"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_25-b15)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 23.25-b01, mixed mode)

=== Xamarin Android Player ===

Version: Unknown version
Location: /Applications/Xamarin Android Player.app

=== Xamarin.iOS ===

Version: 8.8.1.8 (Enterprise Edition)
Hash: ad74608
Branch: 
Build date: 2015-03-11 18:56:19-0400

Release ID: 508000459
Git revision: 483e545a8edbfb64f0bf8924b134cf61e4c22588
Build date: 2015-03-11 18:23:40-04
Xamarin addins: a68993bce97bc21ff15ebb07a420fe0298987535


I have also checked this issue with Master Build of XS 6.0 (build 69) and observed that this issue is fixed in Master build hence I am closing this issue.