Bug 27495 - F# addin has lost capability of displaying generic types when hovering type
Summary: F# addin has lost capability of displaying generic types when hovering type
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: F# Add-in ()
Version: 5.9
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Dave Thomas
URL:
: 27453 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-02-27 05:55 UTC by henrik
Modified: 2015-12-08 11:31 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
screenshot of bug (34.33 KB, image/png)
2015-02-27 05:55 UTC, henrik
Details
screenshot of bug (37.63 KB, image/png)
2015-05-01 06:36 UTC, henrik
Details
Fixed indirectly (57.65 KB, image/png)
2015-12-08 11:30 UTC, Jason Imison
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description henrik 2015-02-27 05:55:26 UTC
Created attachment 10074 [details]
screenshot of bug

Expected outcome:

It should display the different generic parameters.
Comment 1 henrik 2015-02-27 05:55:36 UTC
This is with the latest master.
Comment 2 Dave Thomas 2015-03-18 10:35:27 UTC
Do you have a link to code that exhibits this?
Comment 3 Dave Thomas 2015-03-20 06:40:40 UTC
*** Bug 27453 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 henrik 2015-03-20 12:20:33 UTC
Actually, with the latest version, this problem has stopped appearing and instead it doesn't show anything. When we've solved https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=27459 which seem to replace all instances of this bug, we can continue down this bug.
Comment 5 Dave Thomas 2015-04-07 10:42:14 UTC
The aforementioned bug is now resolved in 5.9 ...
Comment 6 henrik 2015-04-07 10:49:16 UTC
Ok, I'll check up on it when 5.9 is released. Thanks Dave!
Comment 7 henrik 2015-05-01 06:35:28 UTC
Nope, not resolved in 5.9. See attached screenshot.
Comment 8 henrik 2015-05-01 06:36:51 UTC
Created attachment 11013 [details]
screenshot of bug

Still an issue
Comment 9 Dave Thomas 2015-05-28 08:42:57 UTC
When posting completion or tooltip issues could you include a code snipped that illustrates the issue?  

As it stands I don't know how to replicate a `DomainChunk`
Comment 10 henrik 2015-07-28 12:04:38 UTC
type A<'T> = { i : 'T -> unit }

Hover over A
Comment 11 Dave Thomas 2015-07-28 12:06:16 UTC
Thanks, succinct snippets are appreciated.
Comment 12 henrik 2015-07-28 12:08:32 UTC
Thanks for looking at it.
Comment 13 Jason Imison 2015-12-08 11:30:12 UTC
Created attachment 14179 [details]
Fixed indirectly

This seems to be fine now. There have been a lot of changes to tooltip code recently.
Comment 14 Jason Imison 2015-12-08 11:31:51 UTC
Forgot to mention.. my screenshot was taken from 6.0