Bug 26396 - ASP.NET Add-in is not installed Error
Summary: ASP.NET Add-in is not installed Error
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Add-ins ()
Version: 5.7
Hardware: PC Linux
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-01-25 16:01 UTC by cyberguerro
Modified: 2015-04-28 06:28 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description cyberguerro 2015-01-25 16:01:29 UTC
It could be a DUPLICATE of bug #26040, but I'm not sure.
I write a comment on that bug, but I try to open new issue because I don't know how to re-open that issue.

My distribution is GENTOO and compilation go fine, but I can't manage ASP solution because MD tell me that ASPNET add-in is not installed.

Thanx in advance
Comment 1 Saurabh 2015-04-28 05:42:46 UTC
Hi Cyberguerro,

Are you still getting this Issue?

Please go to XamarinStudio->Add-In Manager->Web Development and make sure that Web project Support is enabled.
Comment 2 cyberguerro 2015-04-28 05:53:58 UTC
Issue solved , my distribution package was wrong . Issue has to be closed .