Bug 17004 - Intellisense, Find References, Semantic highlighting quits working
Summary: Intellisense, Find References, Semantic highlighting quits working
Status: VERIFIED DUPLICATE of bug 16850
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: 4.2.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: master
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-12-31 11:39 UTC by Neal
Modified: 2014-01-06 05:18 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED DUPLICATE of bug 16850

Description Neal 2013-12-31 11:39:09 UTC
Hello,

Using Xam Studio 4.2.2 (build 2) and latest stable on all.  In Xam iOS I open a solution, do an update on all projects from SVN.  At that point or shortly thereafter intellisense stops working, I right-click on an item and need to use "find references" but the context menu doesn't offer it, semantic highlighting doesn't work anymore, etc. I close and reopen the solution and all works again.
Comment 1 Neal 2014-01-01 10:20:49 UTC
this has nothing to do with SVN, I just launched XS, opened my solution, opened a storyboard in Xcode, came back to do some coding and the problem exists right off the bat.
Comment 2 Mike Krüger 2014-01-02 04:15:39 UTC
The log file output would be helpful when that happens.

But I assume that it's related to 16850

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 16850 ***
Comment 3 Mohit Kheterpal 2014-01-06 05:18:23 UTC
Today we have checked this issue with following builds :

XS 4.2.3 (build 24)

We are not getting this issue any more.  We are getting "find references" in context menu, and it works as shown in screencast below.

Screencast : http://www.screencast.com/t/GvBEleHq

So as of now we are closing this issue.
Please suggest us if we have to check something else.