Bug 15932 - Xam Studio unable to see provisioning profiles in version 4.1.13
Summary: Xam Studio unable to see provisioning profiles in version 4.1.13
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-11-05 08:57 UTC by tharealjohn
Modified: 2013-11-05 14:54 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description tharealjohn 2013-11-05 08:57:37 UTC
Updated to the latest alpha channel and Xamarin Studio no longer recognizes my provisioning profiles for building to a device. Downgrading back to 4.0.13 (just changed to latest stable) did not have this issue. It seems to be a regression.
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2013-11-05 14:46:53 UTC
Have you added your Apple Developer Account in the Xamarin Studio Preferences?

This was something new added in 4.0.13, but in the upcoming 4.2.0, it'll be required.
Comment 2 tharealjohn 2013-11-05 14:49:56 UTC
Adding the developer account solved the problem. I didnt have to do that in 4.0.13 though. Thanks for the update.
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2013-11-05 14:54:51 UTC
Yea, I'm a little concerned that it will be confusing to people used to the older versions of Xamarin Studio, but the "iOS Bundle Signing" page has been getting really slow to load lately because we are merging provisioning profiles from 2 locations.

Also, the account is needed in order to support the new Entitlements UI...